Best of Global Digital Marketing 2017

IDMK is dit jaar verbonden als kennispartner aan Best of Global Digital Marketing - het event waarbij de beste internationale cases op het gebied van digital marketing te zien zijn.

Op 13 juni 2017 a.s. organiseert CustomerTalk deze internationale formule in Nederland onder de naam 'Best of Global Digital Marketing'. Deze inspirerende dag, waar meer dan 20 internationale Award Winning Digital Marketing Cases voorbij zullen komen, wordt gehouden in Leusden.

The Best of Digital Marketing richt zich op iedereen wiens taak het is om digitale marketing te integreren in de marketingactiviteiten van de organisatie.

5 redenen waarom je dit event niet mag missen:

  • Internationale award winning cases
  • 6 PE punten voor NIMA & Thuiswinkel-eAcademy
  • B2B en B2C, profit & non profit cases
  • Inspiratie voor je eigen cases
  • Cases zullen behandeld worden van begin tot eind

Programma
Gedurende deze dag worden meer dan 20 verschillende cases gepresenteerd. Zo staan bijvoorbeeld cases op het programma van: Vodafone, Volkswagen, Sephora, Zalando en Valio. Bekijk het volledige programma op de website van Best of Global Digital Marketing.

Aanmelden
Relaties van IDMK kunnen deze inspirerende casedag met korting bijwonen. Gebruik bij registratie code IDMKBOD75 en ontvang €75,- korting voor deze geheel verzorgde dag (inclusief lunch, hapjes en drankjes gedurende de dag en borrel). Mis het niet en meld je nu aan.