De sociale media strategie in de praktijk

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


De tips & trics voor een succesvolle social media strategie in 1 uur

Op woensdagavond 11 november 2015 neemt Ment Kuiper je tijdens een inspirerend webinar mee hoe je een social media strategie opzet. Tijdens het webinar krijg je de stappen, handvatten en tips voor een sociale strategie in een webinar. Sociale media zijn niet weg te denken en daarmee ook het vaststellen van een strategie om succesvol te zijn. Tijdens het webinar wordt de opbouw van een sociale strategie besproken. Dit is zowel voor B2B alsook voor B2C marketeers, voor beide wordt input geleverd. Vergroot je kennis of bekijk het ontwikkelen van een sociale strategie eens vanuit een ander perspectief. Meld je aan.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op woensdag 11 november 2015 van 20.00 - 21.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op woensdag 11 november om 17.00 uur.