Facebook marketing: klanten werven en behouden

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


Vind jouw klant met Facebook marketing

Op maandagavond 26 oktober 2015 neemt Rianne Dekker je tijdens een inspirerend webinar mee in hoe je met Facebook marketing klanten kunt werven en behouden. Tijdens deze webinar krijg je de ins en outs te weten over Facebook marketing. Door Facebook slim in te zetten voor je bedrijf kun je in contact blijven met je huidige klanten, maar ook nieuwe klanten werven en ze behouden. Je komt onder andere te weten hoe je Facebook Insights (statistieken over je pagina) het beste kunt gebruiken, welke posts populairst zijn, hoe lang de tekst moet zijn en hoe en wanneer je reageert op vragen of klachten. Ook wordt er een introductie gegeven in Facebook Ads marketing. Er zullen enkele cases uitgelicht worden, om te laten zien 'hoe het moet' - of juist niet! De webinar zal afgestemd worden op het gemiddelde niveau van de deelnemers.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op maandag 26 oktober 2015 van 20.00 - 21.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op woensdag 26 oktober om 17.00 uur.