Hoe schrijf je een plan dat ook echt wordt gebruikt?

Aanmelden voor deze inspiratiesessie is niet meer mogelijk, de inspiratiesessie heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de inspiratiesessies die we hebben gepland voor de komende periode.


De basis voor een succesvol (marketing)plan

Op vrijdag 28 augustus geeft Ment Kuiper bij IDMK een inspiratiesessie over de basis voor het schrijven van een succesvol plan.  Want hoe die je dat, plannen schrijven die echt leiden tot succes?
We schrijven allemaal plannen, marketingplannen, online marketingplannen, digital marketingplannen, online communicatieplannen, corporate communicatie plannen en nog veel meer. Vaak blijven deze plannen liggen in een la, meestal worden ze niet in de praktijk uitgewerkt. Tijdens deze inspiratiesessie krijg je de handvatten om een plan te schrijven, welk plan dan ook, dat ook daadwerkelijk wordt uitgewerkt en leidt tot succes.

De inspiratiesessie

Tijdens de inspiratiesessie heb je voldoende gelegenheid om vragen te stellen en te discussiëren met vakgenoten. Aan de hand van voorbeelden en inspirerende cases biedt de docent je aanknopingspunten en gedachtegangen om jouw eigen marketingstrategie aan te passen.

Tijd & locatie

De inspiratiesessie wordt gehouden op vrijdag 28 mei 2015 van 09.30 - 11.30 uur op Leusder End, Leusderend 30 (in het gebouw van Beeckestijn Business School) in Leusden (voorheen Dodeweg 6A). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor deze inspiratiesessie. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je een bevestiging met details. Deelname is gratis.