In 9 stappen succesvol met content marketing

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


Je wordt bijna dagelijks geconfronteerd met een content marketingstrategie. Je hebt er zelf ook mee te maken. Maar wat maakt content nou succesvol? Content op zich leidt niet tot succes, het is de totaalbenadering. Deze totaal benadering bestaat uit 9 stappen. Tijdens dit webinar bespreken we de 9 stappen om een succesvolle content strategie te ontwikkelen. Tijdens dit webinar krijg je inspiratie maar ook de basis voor je eigen content strategie. Handvatten, concrete voorbeelden en denken en werken aan je eigen content strategie staan centraal.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op maandag 9 februari van 20.00 - 21.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op maandag 9 februari om 17.00 uur.