Jouw (marketing)plan op hoofdlijnen binnen een uur?

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


Zet de eerste stap voor jouw marketingplan en schrijf je plan op hoofdlijnen in 1 uur.

Op maandagavond 21 september 2015 neemt Ment Kuiper je tijdens een inspirerend webinar mee in de wijze waarop je succesvol een plan schrijft en daadwerkelijk uitvoert.
Aan de hand van een aantal kernelementen, eigenschappen en stappen. Door het volgen van dit webinar kun je de basis leggen voor je eigen plan en krijg je een gestructureerd overzicht hoe je bepaalde elementen succesvol kunt toepassen

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op maandag 21 september 2015 van 20.00 - 21.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op maandag 21 september om 17.00 uur.