Leadgeneration B2B

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


Leadgeneration, een begrip dat voor veel marketeers een bekend begrip is. Zelfs in de “old school marketing” werd al gesproken over leadgeneration. Het is belangrijk dat we vanuit marketing en sales zorgen voor een goede vulling van de sales en marketingfunnel. Van lead tot klant. Deze tijd van marketing en communicatie zorgt er voor dat het funnel denken niet helemaal meer klopt. Door het “flip the funnel” denken in de praktijk is de funnel niet meer als een logisch opeenvolgend traject te zijn. Het is een samenspel van verschillende media en mogelijkheden in meerdere klantcontactmomenten die leiden tot een succes.

Het webinar geeft inzicht in de mogelijkheden om de niet bestaande funnel toch te kunnen vullen en managen.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op maandag 13 april van 20.00 - 21.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op maandag 13 april om 17.00 uur.