Leadgeneration in 1 Day 2016

Op dinsdag 24 mei 2016 vindt voor de 2e keer het event Leadgeneration in 1 Day plaats in Leusden. Zoals de naam van het event al doet vermoeden, staat ook dit jaar 'leadgeneration' in de breedste zin van het woord centraal. IDMK is ook dit jaar weer kennispartner van het event Leadgeneration in 1 Day.

Tijdens deze inspirerende dag praten professionals en experts je graag bij over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van leadmanagement. Elk stap uit het leadmanagement proces komt aan bod zoals het werven, onderhouden en behouden van leads, up sell, cross sell etc. Ook krijgen nieuwe ontwikkelingen als Social Selling, SEO & SEA succesvol inzetten voor het genereren van leads, Pinterest en LinkedIn als sociale wervingskanalen, disruptive selling etc ruim aandacht! Praktijk, kennis en cases vormen een afwisselende basis voor de invulling van de dag. Bekijk hier het programma en de sprekers.

Leer van Ricoh, Oracle, NLE, Tele2 en Nuon

Tijdens deze dag komen aansprekende cases van o.a. Ricoh, Oracle, NLE, Tele2 en Nuon aan bod. Leer hoe deze organisaties de diverse fases van het leadmanagement proces inrichten, managen en optimaliseren.

Ontmoet inspirerende sprekers

Diverse door de wol geverfde sprekers delen graag hun expertise en passie voor leadgeneration met je tijdens Leadgeneration in 1 Day. Met keynotes van Laura Nuhaan, Patrick Maes en Henkjan Smits en de professionals van Ricoh, Oracle, Tele2, Nuon en Nederlandse Energie Maatschappij wordt het een dag met veel tips, trics, concrete handvatten en inspiratie.

Als relatie van IDMK geven we je 75 euro korting op de toegangsprijs. Schrijf je nu in en verzeker jezelf van een plek! Gebruik bij registratie code IDMKLEAD75.