LinkedIn Marketing

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


LinkedIn Marketing

Natuurlijk kennen we allemaal LinkedIn en hebben we allemaal een account bij LinkedIn. Mogelijk zelfs ook een bedrijfspagina en bekijk je actualiteiten in combinatie met het lid zijn van groepen. Je ziet veel activiteiten en LinkedIn zelf staat ook niet stil. Maar hoe gebruik je het nu echt optimaal?

Tijdens dit webinar krijg je in korte tijd inzicht in de mogelijkheden van LinkedIn. De wijze waarop je het best je profiel invult, de relatie met de bedrijfspagina en de mogelijkheden daarvan, het actief gebruiken van groepen en tenslotte het benutten van LinkedIn als communicatiemedium of advertentiemogelijkheid.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op maandagavond 18 januari 2016 van 20.00 - 21.00 uur. 

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op maandag 18 januari 2016 om 17.00 uur.