Marketingtrends 2016 – hoe vertaal je die naar jouw situatie

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


Marketingtrends 2016 - hoe pas je ze toe?

Op donderdagavond 14 januari 2016 neemt Ment Kuiper je tijdens een inspirerend webinar mee naar de belangrijkste marketingtrends en ontwikkelingen voor 2016. In vogelvlucht komen de belangrijkste ontwikkelingen op (online) marketing- en communicatievlak voorbij. Ment Kuiper, auteur en bedenker van het jaarlijkse TrendTalk (voorheen TrendDoc), bespreekt tijdens het webinar op zijn eigen wijze de trends voor 2016. Ook geeft hij een vertaalslag om zelf met deze trends en ontwikkelingen aan de slag te kunnen.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op donderdagavond 14 januari 2016 van 20.00 - 21.00 uur. 

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op donderdag 14 januari 2016 om 17.00 uur.