Marketingtrends 2016 – hoe vertaal je die naar jouw situatie?

Aanmelden voor deze inspiratiesessie is niet meer mogelijk, de inspiratiesessie heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de inspiratiesessies die we hebben gepland voor de komende periode.


Marketingtrends 2016 - welke zijn relevant voor jou en pas je ze toe?

Op maandagavond 7 december 2015 geeft Ment Kuiper bij IDMK een inspiratiesessie over de marketingtrends voor 2016. 
Trends en ontwikkelingen. Zeker tegen het einde van het jaar krijgen we veel overzichten te zien. Ment Kuiper, auteur en bedenker van het jaarlijkse TrendTalk (voorheen TrendDoc), maakt een combinatie van zijn visie en die van andere trendauteurs. Bijzonder is dat op basis van de inzichten tijdens de inspiratiesessie aandacht wordt geschonken aan het voor jezelf analyseren van veranderingen en ontwikkelen van relevante trends. Na deze sessie ben je je eigen trendwatcher.

De inspiratiesessie

Tijdens de inspiratiesessie heb je voldoende gelegenheid om vragen te stellen en te discussiëren met vakgenoten. Aan de hand van voorbeelden en inspirerende cases biedt de docent je aanknopingspunten en gedachtegangen om zelf aan de slag te gaan met de actuele trends en ontwikkelingen voor 2016.

Tijd & locatie

De inspiratiesessie wordt gehouden op maandag 7 december van 19.00 - 21.00 uur op Leusder End, Leusderend 30 (in het gebouw van Beeckestijn Business School) in Leusden (voorheen Dodeweg 6A). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor deze inspiratiesessie. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je een bevestiging met details. Deelname is gratis.