Marketingtrends 2017 - hoe pas je ze toe?

Aanmelden voor deze inspiratiesessie is niet meer mogelijk, de inspiratiesessie heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de inspiratiesessies die we hebben gepland voor de komende periode.


Hoe vertaal jij de marketingtrends voor 2017 naar jouw eigen praktijk?

Op vrijdag 17 februari 2017 geeft Ment Kuiper bij IDMK een inspiratiesessie over de marketingtrends voor 2017. Trends en ontwikkelingen. Zeker tegen het einde van het jaar krijgen we veel overzichten te zien. Ment Kuiper, auteur en bedenker van het jaarlijkse TrendTalk (voorheen TrendDoc), maakt een combinatie van zijn visie en die van andere trendauteurs. Bijzonder is dat op basis van de inzichten tijdens de inspiratiesessie aandacht wordt geschonken hoe je deze voor jezelf kunt analyseren en hoe je de veranderingen en ontwikkelingen kunt doorvertalen naar jouw eigen marketingmix.

De inspiratiesessie

Tijdens de inspiratiesessie heb je voldoende gelegenheid om vragen te stellen en te discussiëren met vakgenoten. Aan de hand van voorbeelden en inspirerende cases biedt de docent je aanknopingspunten en gedachtegangen om zelf aan de slag te gaan met de actuele trends en ontwikkelingen voor 2017.

Tijd & locatie

De inspiratiesessie wordt gehouden op vrijdag 17 februari 2017 van 9.30 - 11.30 uur op Leusder End, Leusderend 30 (in het gebouw van Beeckestijn Business School) in Leusden (voorheen Dodeweg 6A). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor deze inspiratiesessie. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je een bevestiging met details. Deelname is gratis.