Meer conversie uit klanten

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


We besteden als marketeer veel geld aan diverse uitingen in even zoveel media en kanalen. Elk medium, elk kanaal en elke uiting heeft een doel om mensen verder te helpen in de klantreis en uiteindelijk dat te doen wat wij graag willen. Dat noemen we in een woord wel de conversie in de verschillende stappen van de klantreis.

Het vergroten van de conversie is een activiteit die een combinatie is van het kennen van de technieken/eigenschappen van het medium en het benaderen van de interactie met de klant vanuit de psychologische context.

Tijdens dit webinar bespreken we de quick wins en de structurele aanpassingen die nodig zijn om de conversie te vergroten.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op maandag 20 april van 19.00 - 20.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op maandag 20 april om 17.00 uur.