Mobile Marketing

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


De smartphone wordt steeds vaker gebruikt. De tablet neemt toe in het aantal toepassingen en mogelijkheden. De phablet is in opkomst. Het is voor marketeers een vraagstuk om deze mobiele marketing mogelijkheden optimaal te benutten. Je moet als marketeer op de hoogte zijn van de mogelijkheden, voordelen en nadelen maar ook kosten en baten. Daarnaast moet je de juiste plaats van de mobiele devices in de cross mediale aanpak kennen. En dat weer in combinatie met de juiste content.

Dit webinar helpt je op weg. Door praktische handvatten krijg je een goed beeld van de mogelijkheden van mobile marketing.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op maandag 23 februari van 20.00 - 21.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op maandag 23 februari om 17.00 uur.