Multichannel Experience in de praktijk

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


Crossmedia strategie, een overall benadering voor succes

Op donderdagavond 18 juni geeft Ment Kuiper een inspirerend webinar over een multichannel strategie. Elke marketing of communicatie professional heeft te maken met meerdere kanalen, meerdere soorten klanten, meerdere soorten media en meerdere boodschappen. En dan praten we nog niet eens over branding, positionering en targeting. Crossmedia Strategie is die vorm van marketing- en communicatiestrategie waar alles samenkomt. Veel aspecten van marketingcommunicatie komen aan de orde. Van klant tot medium, van customer journey tot storytelling. Tijdens dit webinar worden veel elementen besproken en heb je in een uur weer overzicht en ben je op de hoogte van de laatste stand van zaken. 

Dit webinar geeft een aantal handvatten en nieuwe inzichten om zelf een betere crossmedia strategie te ontwikkelen.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op donderdag 19 juni van 19.00 - 20.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op donderdag 19 juni om 17.00 uur.