Neuromarketing in de praktijk

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


Neuromarketing - in 6 stappen succes met neuromarketing

Op maandagavond 12 december neemt Ment Kuiper je mee in de wereld van neuromarketing. Met inzichten en onderzoeksresultaten uit dit nog relatief nieuwe vakgebied die je kunnen helpen met het verhogen van conversie en het verbeteren van resultaten. Het is voor het behalen van succes belangrijk dat je de neurologie in het denken van de mens herkent en deze vertaalt naar je marketinginstrumenten. Op basis van vele onderzoeken geeft Ment op praktische wijze een aantal handvatten die je kunt gebruiken om je eigen “uitingen” te spiegelen en beoordelen om het effect van deze inspanningen te verhogen.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op maandagavond 12 december 2016 van 20.00 - 21.00 uur. 

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op maandag 12 december om 17.00 uur.