Nieuwe verdienmodellen voor marketeers

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


We zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden. We zoeken naar nieuwe manieren om succes met klanten te hebben. Deze vraagstukken spelen bij veel marketeers en communicatie professionals. Inzicht is belangrijk om de marketing- en communicatiestrategie en daaruit volgende successen beter in te kunnen schatten en op in te kunnen spelen.

Dit webinar geeft een aantal handvatten en nieuwe inzichten om vanuit de verdienmodellen een betere strategie te ontwikkelen.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op maandag 11 mei van 20.00 - 21.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op maandag 11 mei om 17.00 uur.