Overtuigend & Interactief schrijven

Het maximum aantal deelnemers voor dit webinar is bereikt, je kunt je niet meer aanmelden. Blijf op de hoogte van ons webinar programma, meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Leer in een uur hoe je jouw teksten aantoonbaar verbetert. Krachtige technieken om in dialoog te gaan met je lezer. Je weet wat je moet schrijven voor een scannende webbezoeker en een geïnteresseerde lezer. Je krijgt tips om het brein van je lezer te prikkelen en aan het lezen te krijgen.

Een webinar voor aantoonbaar meer overtuigkracht in je teksten.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Wanneer?

Het webinar wordt gegeven op maandagavond 27 maart 2017 van 20.00 - 21.00 uur.

Aanmelden

Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op maandag 27 maart 2017 om 15.00 uur.