Pinterest in de praktijk

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


Pinterest in de praktijk

Pinterest heeft nu ruim 2 miljoen gebruikers in Nederland en wint snel aan populariteit. Maar wat is Pinterest nu precies? The next Google? Een social media platform óf een visueel prikbord? In dit webinar maak je uitgebreid kennis met Pinterest en zie je hoe je dit medium succesvol inzet als marketing-en e-commerce tool.

 Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op dinsdag 8 maart 2016 van 20.00 - 21.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op dinsdag 8 maart 2016 om 10.00 uur.