Social Media Strategie

Aanmelden voor deze inspiratiesessie is niet meer mogelijk, de inspiratiesessie heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de inspiratiesessies die we hebben gepland voor de komende periode.


Social Media Strategie

Social Media, Social Media Strategie, het zijn begrippen die in elk marketing- en communicatieplan terug komen. Door de toename van het gebruik van sociale media is het een belangrijke schakel voor succes. Mensen beïnvloeden elkaar, contacten zijn directer, klantenservice en webcare helpen bij het succes. De wijze waarop je de strategie daadwerkelijk opbouwt, uitvoert en implementeert is niet altijd even gemakkelijk. Tijdens deze inspiratiesessie krijg je handvatten en tips voor het ontwikkelen van een goede strategie en bespreken we voorbeelden die je helpen bij het vaststellen van die elementen die voor jou tot succes kunnen leiden.

De inspiratiesessie

Tijdens de inspiratiesessie heb je voldoende gelegenheid om vragen te stellen en te discussiëren met vakgenoten. Aan de hand van voorbeelden en inspirerende cases biedt de docent je aanknopingspunten en gedachtegangen om jouw eigen Social Media strategie te ontwikkelen of aan te passen.

Tijd & locatie

De inspiratiesessie wordt gehouden op maandag 21 maart 2016 van 19.00 - 21.00 uur op Leusder End, Leusderend 30 (in het gebouw van Beeckestijn Business School) in Leusden (voorheen Dodeweg 6A). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor deze inspiratiesessie. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je een bevestiging met details. Deelname is gratis.