Social Media Strategie voor B2B en B2C

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


Social Media Strategie voor B2B en B2C

De stappen, handvatten en tips voor een sociale strategie in 1 webinar. Social media zijn niet weg te denken en daarmee ook het vaststellen van een strategie om succesvol te zijn. Tijdens het webinar wordt de opbouw van een social media strategie besproken. Dit is zowel voor B2B alsook voor B2C marketeers, voor beide wordt input geleverd. Vergroot je kennis of bekijk het ontwikkelen van een sociale strategie eens vanuit een ander perspectief. 

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op maandagavond 10 april 2017 van 20.00 - 21.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op maandag 10 april 2017 om 10.00 uur.