Succesfactoren voor Social Media in B2B

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


Op donderdagavond 28 mei 2015 geeft Ment Kuiper een inspirerend webinar over de succesfactoren voor een Social Media-strategie in een B2B omgeving. De B2B en B2C marktomgeving hebben veel overlap en gelijkenis, toch heeft de B2B-markt wel een aantal kenmerken die specifiek zijn. Ook als het gaat om het succesvol inzetten van Social Media. Om optimaal gebruik te kunnen maken van die specifieke B2B-kenmerken bij een Social Media-strategie geven we je tips & trics tijdens een webinar op donderdag 28 mei. Tijdens dit webinar worden veel voorbeelden en cases met de mogelijkheden voor B2B marketeers besproken en heb je in één uur weer overzicht en ben je op de hoogte van de laatste stand van zaken. 

Dit webinar geeft een aantal handvatten en tips & trics om zelf een betere Social Media-strategie te ontwikkelen.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op donderdag 28 mei van 19.00 - 20.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op donderdag 28 mei om 17.00 uur.