Succesvol een sociale strategie ontwikkelen

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


Sociale strategie ontwikkelen - hoe doe je dat?

Iedereen werkt en denkt met sociale media. Het echter succesvol implementeren in de eigen strategie en daarmee een strategie specifiek voor sociale media ontwikkelen is complexer dan we denken. Met de juiste handvatten en stappen krijg je inzicht in de wijze waarop je succes een sociale strategie kunt ontwikkelen. Handvatten, tips, cases en ervaringen worden met je gedeeld.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op maandagmiddag 13 juni 2016 van 12.00 - 13.00 uur. 

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op maandag 13 juni 2016 om 10.00 uur.