Twitter Marketing

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


Twitter Marketing

Twitter wordt steeds vaker ingezet als kanaal om contact te krijgen en te houden met je relaties en je netwerk. Ook wordt Twitter vaker ingezet als commercieel instrument, het plaatsen van een Tweetad bijvoorbeeld. Toch is het integreren van Twitter in je eigen cross mediale aanpak vaak lastig.

Tijdens het webinar krijg je handvatten aangereikt om twitter effectief en succesvol in te zetten. Van het aantal berichten dat je kunt plaatsen tot en met het wervend opstellen van teksten. Ook het koppelen van berichten aan online informatie en het gebruiken van de #.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op donderdagavond 24 maart 2016 van 20.00 - 21.00 uur. 

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op donderdag 24 maart 2016 om 17.00 uur.