Verbetering van klantinteractie

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


Iedereen heeft het over interactie. Dat is belangrijk voor het vergroten van succes. De klant wil immers aandacht. We moeten bij interactie wel in ogenschouw nemen wat de effecten van de interactie moeten zijn. En dat weer in combinatie met de media en kanalen die je inzet in relatie met de fase in de klantreis. Het is een proces dat door elke marketeer goed op te lossen is.

Om daar bij te helpen geven we in dit webinar de aanwijzingen hoe je (met name online) de interactie kunt vergroten.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op maandag 16 maart van 20.00 - 21.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op maandag 16 maart om 17.00 uur.