Verleiden van klanten

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


Elke marketeer heeft te maken met het schrijven van teksten, het maken van en het op de juiste wijze combineren van beeld en tekst. Met als doel de klant te verleiden om te doen wat wij graag willen. En dat zal uiteindelijk conversie zijn, kopen, clicken en alle andere vormen van call to action. Er wordt ook veel over geschreven en gezegd. Vaak blijven deze publicaties beperkt tot omschrijvingen en ontbreekt het aan de praktische toepassingen.

Tijdens dit webinar geven we de basisprincipes die leiden succes.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op maandag 8 juni van 20.00 - 21.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op maandag 8 juni om 17.00 uur.