Vertel je verhaal met Snapchat en Instagram

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk, het webinar heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de webinars die we hebben gepland voor de komende periode.


Op maandagavond 15 mei 2017 nemen Sanne Lotte Gorter en Bart Delwig van Social Inc je mee in de wereld van Snapchat en Instagram. Met name onder jongeren zijn deze apps enorm populair. In deze interactieve webinar kom je niet alleen achter de redenen van dit succes, maar ontdek je ook hoe je jongeren hier succesvol benaderd. Je komt onder andere te weten met welke doeleinden je Snapchat en Insta Stories kunt inzetten, wat de verschillen en overeenkomsten tussen de platformen zijn en hoe je resultaten kunt meten. En we gaan zelf aan de slag met het maken van Stories!

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Wanneer?

Het webinar wordt gegeven op maandagavond 15 mei 2017 van 20.00 - 21.00 uur.

Aanmelden

Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op maandag 15 mei 2017 om 15.00 uur.