FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een lijstje met een aantal veelgestelde vragen en de bijhorende antwoorden en/of een link naar die pagina waar je meer informatie over het onderwerp kunt vinden. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik wil graag een NIMA-opleiding volgen. Hoe weet ik welke het beste bij me past?

Als je weinig tot geen marketingkennis en ervarng hebt is het meest logisch om op Nima A-niveau te beginnen met een training. De studie-adviseur van IDMK kan je vervolgens helpen met het kiezen van de juiste opleiding op Nima A-niveau.

Ben je al meer ervaren en thuis in het marketingvakgebied, kun je starten op Nima B-niveau. 

Neem contact op voor het maken van een (telefonische) afspraak met een studie-adviseur.

Gaan de trainingen bij IDMK altijd van start?

Nee, net als bij andere opleiders gaan niet alle trainingen altijd van start. Of een training wel of niet doorgaat is o.a. afhankelijk van het aantal deelnemers dat zich voor een specifieke training, datum of locatie heeft ingeschreven. Als een training mogelijk niet van start gaat, neemt een servicemedewerker van IDMK contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Zoals bijvoorbeeld aanschuiven op een andere locatie, of de aanmelding doorschuiven naar een andere datum. Je bepaalt zelf of je dit wel of niet wilt.