Kennis delen

Graag laten we je uitgebreid kennismaken met IDMK en geven we je een goede indruk van onze trainingen en hoe die jou kunnen helpen met jouw professionele vraagstukken. Dat doen we op verschillende manieren.

Studie-advies

Uiteraard geven we graag een passend studie-advies. Wil je weten of een training past en goed aansluit bij jouw dagelijkse praktijk? Neem dan zeker vooraf vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies op maat. Dat kan telefonisch of tijdens een persoonlijk gesprek. Bel 088 1474147 voor het maken van een afspraak met onze studie-adviseur of mail naar info@idmk.nl

Inspiratiesessies en webinars

Regelmatig organiseren wij inspiratiesessies en webinars over aansprekende onderwerpen, die aansluiten bij de vakgebieden van onze trainingen. Interessante bijeenkomsten waar een professional je in een kort tijdsbestek up-to-date brengt en waar je de gelegenheid hebt om van gedachten te wisselen met vakgenoten en inspiratie op te doen. Deze inspiratiesessies zijn gratis toegankelijk en zijn een uitgelezen mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met IDMK, de docenten en meer te weten te komen over een onderwerp dat jou bezighoudt. Raadpleeg de agenda om te kijken welke inspiratiesessies de komende periode gepland staan. 

Ben je niet in de gelegenheid de inspiratiesessie bij te wonen? Geen nood, we geven de insipratiesessies ook regelmatig in webinar-vorm. Lekker makkelijk van achter je pc de sessie alsnog bijwonen. In de agenda kun je zien welke webinars de komende periode zijn gepland.

Congressen en events

IDMK Trainingen is regelmatig nauw betrokken bij de organisatie en promotie van congressen en events waar het bijspijkeren van jouw kennis, netwerken en inspiratie opdoen voorop staat. Initiatieven om het vakgebied verder te ontwikkelen en je te helpen je verder te ontwikkelen ondersteunen wij graag. 

Whitepapers & checklists

IDMK deelt haar kennis niet alleen door het geven van trainingen. Regelmatig publiceren wij whitepapers en checklists over onderwerpen die aansluiten bij onze trainingen. Deze whitepapers en aanverwante documenten kun je gratis kunt downloaden en geven je meer achtergrond en inzicht in bepaalde onderwerpen. Handig!