Maatwerk

Trainen op maat

Behalve de reguliere open trainingen ontwikkelt IDMK trainingsprogramma`s in opdracht van bedrijven, overheidsorganisaties en andere maatschappelijke instellingen, zowel in de B2B als B2C-markt. Deze programma`s worden steeds in directe samenspraak met de opdrachtgever opgezet en ontwikkeld en kunnen volledig worden afgestemd op de specifieke wensen en kennisbehoeftes van jouw individuele medewerkers en/of afdeling(en). IDMK beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van zeer ervaren en inspirerende docenten die allen beschikken over ruime praktijkervaring om zo je collega's en medewerkers te inspireren, motiveren en stimuleren nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden te vergaren.

Ook kan IDMK je helpen bij het ontwikkelen, opzetten en managen van een trainings- of workshoptraject, groot of klein voor bijvoorbeeld relaties, cliënten of opdrachtgevers. Je kunt als organisatie dit trainingsstraject aanbieden om bijvoorbeeld je dienstverlening te verbeteren of om je relatiemanagement gestalte te geven. 

Wilt je meer weten over hoe IDMK je medewerkers in een kort tijdsbestek up-to-date kan brengen op het gebied van bijvoorbeeld Social Media, online marketing of customer experience? Neem dan vrijblijvend contact met met ons op!