IDMK ontvangt certificaat NIMA Education partner

De officiƫle status van IDMK als NIMA education partner is officieel bezegeld met een certificaat.

Als education partner wil dat zeggen dat de NIMA-trainingen van IDMK voldoen aan de kwaliteitseisen van het NIMA. Ook zijn deze trainingsprogramma’s optimaal afgestemd op de diploma-eisen van het NIMA zodat de kans op het behalen van het diploma zo groot mogelijk is.

IDMK is officieel NIMA education partner voor de volgende NIMA-opleidingen:

 

 

 

 

Unieke lesaanpak

IDMK biedt de NIMA-opleidingen Basiskennis Marketing, A Marketing en Online marketeer via de unieke methode van online learning (e-learning) in combinatie met themadagen aan. Een unieke aanpak voor optimale voorbereiding op het halen van het NIMA-diploma door het beste van 2 leermethodes te verenigen.

Online leeromgeving: je eigen tempo, je eigen studiemoment
Via een speciaal ontwikkelde online leeromgeving studeer je thuis (of op het werk) in het eigen tempo en op het moment dat het de student best schikt. Een coach volgt via de online leeromgeving de voortgang en is online beschikbaar en bereikbaar voor hulp en ondersteuning bij vragen.

Themadagen: voor verdieping, verduidelijking en coaching
Naast de online leeromgeving organiseert IDMK speciale marketing themadagen, als optimale aanvulling op de online leerstof. Tijdens deze themadagen bespreek je samen met de vakdocent de leerstof, worden onderwerpen nader uitgelegd, wissel je met studiegenoten van gedachten en is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Eén themadag staat helemaal in het teken van examentraining als optimale voorbereiding op het maken van het NIMA-examen. Na het volgen van deze themadag kent het NIMA-examen geen verrassingen meer en start je vol zelfvertrouwen aan het examen!

Ga naar nieuwsoverzicht