IDMK zoekt Junior Online Marketeer

VERVULD - IDMK trainingen zoekt ter uitbreiding van haar team per direct een gedreven en enthousiaste Junior Online Marketeer.

DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD, JE KUNT NIET MEER SOLLICITEREN

Junior Online Marketeer (32 – 40 uur)

Functieprofiel:

Ben je energiek, proactief, zelfstandig en niet bang om taken op te pakken? Als gedreven, enthousiaste junior online marketeer ben je verantwoordelijk voor o.a. het verder (door)ontwikkelen en verbeteren van de content op de website en social media kanalen van IDMK Trainingen. Ben jij in staat om originele en pakkende content te creëren en deze consequent bij te houden en door te voeren in alle kanalen en uitingen, reageer dan snel!

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Uitvoering van de dagelijkse, zeer afwisselende werkzaamheden en marketingactiviteiten van IDMK. Denk hierbij aan de website, event deelname, social media-kanalen, online advertising, brochure en foldermateriaal, e-mailmarketing etc.
 • Content creatie: ontwikkelen van tekst-, beeld- en videomateriaal voor de activiteiten van IDMK en mogelijk andere labels.
 • Bijhouden en uitrollen van de juiste content in alle kanalen en uitingen van IDMK.
 • Onderhouden van het content management systeem van de IDMK-website en andere plekken waar deze content wordt gedeeld.
 • Bijhouden en activeren van de social media kanalen en activiteiten van IDMK.
 • Ontwikkelen van brochure- en advertentiemateriaal.
 • Je wordt onderdeel van een klein team en werkt nauw samen met de collega’s van marketing, programma management en service voor het succesvol uitvoeren van opleidingen en trainingen.

Profieleisen:

 • MBO+/HBO opleiding bij voorkeur op het gebied van (online) marketing en/ of communicatie;
 • Je bent een ambitieuze starter; je hebt net je diploma/bachelor of 1-2 jaar werkervaring, bij voorkeur in (online) marketing of communicatie;
 • Je bent een echte doener; bedenken, uitvoeren, plaatsen en opvolgen van eigen activiteiten kun je goed zelfstandig.
 • Je bent creatief in het vertalen van een boodschap, je kunt deze op een inspirerende en pakkende manier omzetten in content in woord, beeld en video.
 • Je werkt efficiënt en planmatig; je kunt goed overzicht houden over verschillende taken, activiteiten, campagnes en labels en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Enige kennis van photoshop (of ander opmaakprogramma) en ervaring met het maken van video zou goed van pas komen.
 • Je bent niet bang voor systemen, in deze functie werk je met uiteenlopende tools en systemen zoals het CMS van de website, het CRM-systeem, e-mailmarketingsysteem etc.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bent en communicatief vaardig;
 • Commerciële instelling, teamspeler en klantgerichtheid
 • Drive om hard te willen werken aan de groei van IDMK en haar andere labels.

We bieden jou:

IDMK is een kleine, informele organisatie met korte lijnen en je krijgt de kans om te groeien en om jezelf verder te ontwikkelen. Gedrevenheid, vakinhoudelijkheid, enthousiasme en teamspirit staan hierbij centraal. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast bestaat er uiteraard de mogelijkheid om in overleg deel te nemen aan de trainingen. Je werkplek is in Leusden.

Salarisindicatie: € 1.800 - € 2.100,- bruto per maand (gebaseerd op 40-urige werkweek, afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleidingsniveau)

Over IDMK

IDMK is een begrip voor marketing- en communicatieprofessionals met een uitgebreid workshop- en trainingsaanbod sinds 1990. IDMK onderscheidt zich door korte workshops en trainingen gericht op de praktijk en directe toepasbaarheid. Met de workshops en trainingen van IDMK kun je direct aan de slag voor meer effect, rendement, succes en resultaat uit online en offline marketing en communicatieplannen en -campagnes. IDMK is ook education partner voor NIMA.

IDMK werkt veel samen met ‘grote zus’ opleidingsinstituut Beeckestijn Business School en het vakinhoudelijke online platform CustomerTalk. Jouw marketingwerkzaamheden kunnen ook bestaan uit werkzaamheden voor CustomerTalk of Beeckestijn Business School.

Ben je geïnteresseerd in de functie van junior online marketeer, mail dan je CV en begeleidende brief naar Monique van Breda via mvanbreda@idmk.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Ga naar nieuwsoverzicht