Nieuw: NIMA-opleidingen bij IDMK

IDMK biedt vanaf 2015 een aantal NIMA-opleidingen via een unieke aanpak; het beste van off- en online leren verenigd tot één succesvolle methode.

Unieke aanpak:

IDMK biedt je een unieke aanpak om je optimaal voor te bereiden op het halen van jouw NIMA-diploma waarin het beste van 2 leermethodes is verenigd.

Online leeromgeving: je eigen tempo, je eigen studiemoment
Via een speciaal ontwikkelde online leeromgeving studeer je thuis (of op jouw werk) in jouw eigen tempo en op het moment dat het je het best schikt. Jouw coach volgt via de online leeromgeving jouw voortgang en is online beschikbaar en bereikbaar om je te helpen en ondersteunen bij vragen.

Themadagen: voor verdieping, verduidelijking en coaching
Naast de online leeromgeving organiseert IDMK speciale marketing themadagen, als optimale aanvulling op de online leerstof. Tijdens deze themadagen ga je samen met de vakdocent door de leerstof, worden onderwerpen nader uitgelegd, wissel je met studiegenoten van gedachten en is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Eén themadag staat helemaal in het teken van examentraining als optimale voorbereiding op het maken van het NIMA-examen. Na het volgen van deze themadag kent het NIMA-examen geen verrassingen meer voor je en start je vol zelfvertrouwen aan het examen!

Meer informatie over de NIMA-opleidingen

Ga naar nieuwsoverzicht