NIMA Trainingen

De unieke NIMA aanpak bij IDMK

Wil je graag je NIMA-diploma halen, maar zie je het niet zitten om wekelijks lessen te volgen? Dan biedt IDMK je een unieke aanpak waarbij je je optimaal kunt voorbereiden op het halen van het NIMA-diploma. In deze aanpak combineren we klassikale lesdagen vol interactie met een online leeromgeving. Zo kun je direct, op elke gewenst moment starten en krijg je ondersteuning en verdieping tijdens lesdagen; het beste van 2 leermethodes samen!

Onze NIMA opleidingen

Op dit moment biedt IDMK de volgende 8 NIMA-opleidingen aan die je opleiden voor het bijhorende officiële NIMA-diploma. IDMK is erkend NIMA Education Partner.

 

Online leeromgeving: je eigen tempo, je eigen studiemoment

Via een speciaal ontwikkelde online leeromgeving studeer je thuis (of op je werk) in jouw eigen tempo en op het moment dat het je het best schikt. Jouw coach volgt via de online leeromgeving jouw voortgang en is online beschikbaar en bereikbaar om je te helpen en ondersteunen bij vragen. Direct na jouw inschrijving ontvang je de toegang voor de online leeromgeving en kun je direct aan de slag!

Lesdagen: voor verdieping, verduidelijking en coaching
Naast de online leeromgeving volg je een aantal lesdagen, als optimale aanvulling op de online leerstof. Met onze examentraining zorg je voor een optimale voorbereiding op het maken van het NIMA-examen. Na het volgen van de examentraining kent het NIMA-examen geen verrassingen meer voor je en start je vol zelfvertrouwen aan het examen!

Je kunt op elk moment beginnen met de opleiding; waar en wanneer het jou uitkomt! Wil je meer weten over deze NIMA-opleidingen? Schrijf je dan snel in voor het NIMA-webinar of neem contact op met IDMK.

Goed om te weten: slagingsgarantie

  • IDMK geeft elke deelnemer een slagingsgarantie voor deze NIMA-opleidingen.
  • Je wordt begeleid, hebt toegang tot de online leeromgeving en mag de lesdagen volgen totdat je bent geslaagd.
  • Voorwaarden voor de slagingsgarantie is dat je alle online lessen hebben gevolgd/voltooid en de verschillende bijhorende lesdagen hebt bezocht.
  • De kosten voor het deelnemen aan het NIMA-examen en de eventuele herexamens bij het NIMA vallen niet onder deze afspraak.