Studieadvies

Het volgen van een training is een weloverwogen keuze. Niet alleen investeer je  tijd en geld, ook wil je er zeker van zijn dat de training van jouw keuze optimaal aansluit bij jouw dagelijkse praktijksituatie, jouw kennisbehoefte, ambities en professionele ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een korte praktische workshop om direct de volgende dag toe te passen in jouw eigen werkomgeving, of dat je weloverwogen bouwt aan jouw cv en graag een NIMA-opleiding wilt volgen, bij IDMK helpen we je graag verder.

Twijfel je tussen bepaalde trainingen en weet je niet zeker welke training of workshop het best geschikt is in jouw situatie? Neem dan gerust (telefonisch) contact met ons voor een gesprek met de IDMK-studieadviseur. Hij helpt je graag verder!

NIMA-webinars

Speciaal voor de NIMA-opleidingen geven de vaste docenten van IDMK regelmatig studievoorlichting in de vorm van een webinar. Via jouw eigen pc of laptop kun je vanuit huis eenvoudig het webinar volgen en een nadere uitleg en toelichting krijgen over de NIMA-opleidingen die IDMK aanbiedt. Via de chat-functie kun je al je vragen stellen. Aanmelden voor een NIMA-webinar is gratis en vrijblijvend. Aanmelden kan hier.