Certificaat & diploma

Certificaat

Bij het afronden van je training bij IDMK ontvang je van ons een certificaat als bewijs. Dit certificaat is het officiële bewijs dat je de bewuste training hebt gevolgd en voltooid. Dit certificaat kun je met gerust hart vermelden op je cv en aan jouw werkgever laten zien. Het kan je helpen bij een volgende stap in jouw carrière of functie.

Je ontvangt een certificaat bij het afronden van de volgende soorten trainingen:

  • 1-daagse training
  • 2-daagse training
  • 3-daagse training zonder individuele opdracht
  • workshop
  • masterclass

Diploma

Ter afsluiting van de 3-daagse training inclusief het voltooien van de individuele opdracht behaal je een diploma. Een belangrijk moment omdat het diploma zowel voor IDMK als voor jezelf een reflectie is van de kennis en kunde die je tijdens de training hebt opgedaan.

Met het behalen van een IDMK-diploma heb je aangetoond dat je een volwaardig gesprekpartner bent en kennis kunt toepassen in de praktijk. Dit is waar het volgens IDMK uiteindelijk om draait!

Het halen van je diploma ter afronding van de 3-daagse training is afhankelijk van een aantal factoren:
- het halen van een voldoende (eindcijfer van 5,5 of hoger) voor de individuele eindopdracht, en
- een aanwezigheid van 80% bij de lessen.

NIMA-diploma

IDMK is officieel Nima education partner. Dat wil zeggen dat het trainingsprogramma en de kennis die je tijdens de NIMA-trainingen krijgt aangereikt 100% is afgestemd op de exameneisen van het NIMA. Dit zodat je succesvol kunt deelnemen aan het officiële NIMA-examen en dat de kans van slagen zo groot mogelijk is. Na het afronden van de training leg je examen af bij het Nima en niet bij IDMK. Inschrijven voor het bij de training horend NIMA-examen doe je direct bij Nima en regel je zelf. De examenkosten worden door NIMA direct aan jou (of je werkgever) gefactureerd. Meer informatie over de Nima-examens kun je hier vinden.